html
 
 
https://img.youtube.com/vi/_7nDMZTnGSM/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/_7nDMZTnGSM?rel=0
_blank

3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor de hereniging van kinderen en hun familie. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.
 
Documentaire Vergeet mij niet

Om de bewustwording rondom dit thema te vergroten, organiseert Cool kunst en cultuur samen met het Rode Kruis Conscious Cinema, onderdeel van een reeks bijzondere filmevenementen in lokale filmhuizen door heel Nederland. Cool deelt deze middag met liefde de indrukwekkende documentaire Vergeet mij niet van Jan Jaap Kuiper waarin de filmmakers vanuit het perspectief van de leerlingen en hun leerkrachten duidelijk maken wat het betekent om een vluchtelingenkind in Nederland te zijn.
In het voorprogramma wordt de film South West van Jordi Wijnalda vertoond over het Tracing Team van het Rode Kruis die wereldwijd worden ingezet om familiehereniging mogelijk te maken.

Bepaal zelf je toegang!
Deze middag bepaal jij zelf wat je voor je filmkaartje wilt betalen. De donaties gaan voor 100% naar Serious Request 2017. Gulle of kritische bezoekers, iedereen is welkom bij Conscious Cinema!

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 10 dec '17

Film

1e rang € 0,00

Kalender