Met Oscarnominaties voor vrouwelijke hoofdrol, regie, originele scenario en kostuumontwerp en een Oscar voor de titelsong, is Never on Sunday een onmisbare en aanstekelijke komedie met de verleidingskracht van een goed glas Griekse wijn!

De glazen klinken, handen klappen en iedereen danst uitgelaten op de opzwepende muziek van de bouzoukies! Het is wederom een feest voor de onbezonnen Illia (Melina Mercouri), de meest stralende engel van de wilde nachten in Griekenland. De sensuele Illia houdt van haar leven en alle mannen in het kustparadijsje houden van haar. Totdat op een dag de saaie en stijve Amerikaanse intellectueel Homer (Jules Dassin) ten tonele verschijnt die zich al snel voorneemt om van Ilia een 'nette' dame te maken. Maar de spontane Illia kan daar alleen maar smakelijk om lachen want zij houdt van haar leven en geniet er met volle teugen van. En ze zal zich door niets en niemand laten temmen!

Route 65
Deze activiteit is onderdeel van Route 65 – Griekenland. Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur drie keer per jaar, een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omgeving. Route 65 brengt u met voorstellingen, workshops, lezingen en andere activiteiten langs verschillende landen.
 
Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Route 65 – Griekenland start op woensdag 5 juli. De servicebalie van Cool is die dag van 9.00 tot 12.00 uur speciaal (en uitsluitend) geopend voor kaartverkoop voor Route 65. Online reserveren kan natuurlijk ook!
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
za 29 jul '17

Podium van de Stad

1e rang € 6,50

bestel kaarten

Kalender