Een muzikale en dansante reis door het werk van één van de meest baanbrekende kunstenaars van de vorige eeuw: Edward Hopper. In de dans zien we verstilde taferelen die tegelijkertijd licht verontrustend zijn: de moderne mens, verbeeld als een geïsoleerd en melancholiek wezen. De muziek van o.a. Philip Glass en Max Richter geeft hem de kracht om zijn isolatie te doorbreken. Waar begint de stilte en eindigt beweging? Een fascinerend avontuur voor oog en oor.
 
choreografie Neel Verdoorn

Nieuwe Lente passe-partout
Deze voorstelling is onderdeel van Nieuwe Lente, de serie ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’. Met het (digitale) Nieuwe Lente passe-partout kunt u voor slechts €95,00 álle 15 voorstellingen van deze serie bezoeken. Dat betekent dat u meer dan de helft van de voorstellingen gratis kunt bezoeken! Bij het online reserveren van een nieuwe Lente-voorstelling krijgt u de mogelijkheid aangeboden een passe-partout aan te schaffen. Na aanschaf van het passe-partout dient u nog wel alle Nieuwe Lente-voorstellingen te reserveren tegen 0-prijs. Voor iedere voorstelling ontvangt u een apart ticket. U kunt het Nieuwe Lente passe-partout uiteraard ook aanschaffen bij onze servicebalie.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:00 Inleiding

Een inleiding geeft u meer achtergrondinformatie met betrekking tot het gezelschap en de voorstelling. Opgeven voor een inleiding (€3,50, inclusief consumptie) kan tegelijkertijd met het reserveren van kaarten, via de website of bij de servicebalie (072 576 09 55).

19:30 Rondleiding

Waar komt de naam Cool eigenlijk vandaan? Waar bereiden de artiesten zich op voor de voorstelling? Wat is de rol van de techniek tijdens een voorstelling?

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u meelopen met een (gratis) rondleiding door het bijzondere gebouw van Cool.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 24 mei '18

Dans

1e rang € 13,50

bestel kaarten

Kalender