Deze avond zullen cabaretiers Pieter Verelst en Patrick Nederkoorn beide een deel uit hun avondvullende show opvoeren. 
 
De Belg Pieter Verelst was de winnaar van het Cameretten Festival 2016. "Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein”, aldus de jury. “Ondanks mijn povere uitkering en zijn luguber aanzicht zou ik hem toch graag hartelijk en gracieus in de bloemetjes willen zetten”, zegt Pieter over zijn broer. “Hij kan het ook niet helpen, laten we dat afspreken.” 
 
In Het komt nu wel heel dichtbij verweeft Patrick Nederkoorn, “een cabaretier om rekening mee te gaan houden” volgens het NRC, zijn persoonlijke leven met de actualiteit. Opgegroeid tussen afrikanenperkjes en zwarte kousen, vraagt hij zich nu af waarom zoveel mensen bang zijn voor de buitenwereld. Een persoonlijk relaas over onze angstcultuur waarin gelukkig ook veel valt te lachen. 
 
regie Joost Laterveer / Pieter Bouwman
 

“ …Met sterke grappen over zijn gristelijke jeugd zet Nederkoorn een vet uitroepteken achter de kwalificatie 'groot talent'.… “ (De Volkskrant (****))

“ …… “

U kunt hier uw reactie plaatsen
22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 7 dec '17

Cabaret

Gouden Rij € 23,00

1e rang € 18,50

Kalender