html
 
 
https://img.youtube.com/vi/NsOUx34p3pE/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/NsOUx34p3pE?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/qXdCxvSfVKs/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/qXdCxvSfVKs?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/711PWbfchPQ/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/711PWbfchPQ?rel=0
_blank

Er was eens een arm houthakkersgezin. Omdat vader zijn gezin niet meer kan onderhouden besluit hij Hans en Grietje in het bos achter te laten. De kinderen komen terecht bij een bijzonder huisje van tovenaarsduo Titus en Fien. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans en Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht, of begint voor Hans en Grietje het avontuur nu pas echt? 
 
Het eeuwenoude sprookje Hans & Grietje keert dit theaterseizoen terug op het toneel, voorzien van een nieuw, suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes! De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. 
 
Kom je verkleed als je favoriete sprookjesfiguur? Dan maak je kans op een sprookjesachtig prijzenpakket! Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.

website

U kunt hier uw reactie plaatsen
14:00 Workshop bij Hans & Grietje

Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we een leuke creatieve workshop (bv. zingen of knutselen) voor kinderen. De inhoud van de workshop zal op een later moment bekend gemaakt worden. De workshop duurt 30 á 40 minuten. Opa's en oma's, papa's en mama's zijn uiteraard welkom om te kijken wat we gaan doen! De workshop kost slechts €3,50 en is samen met de kaarten voor de voorstelling te resereven via de website of via de servicebalie (072 576 09 55).

16:00 Poffertjes

Wie lust er geen lekkere poffertjes?! Voor slechts €5,00 kun je na de voorstelling poffertjes eten met een glaasje ranja én een ijsje. Ook een leuke combinatie voor een kinderfeestje! Wel even reserveren zodat onze kok genoeg meel, eieren en melk op voorraad heeft.

vr 2 mrt '18

Jeugd & Familie

1e rang € 18,00

bestel kaarten

Kalender