Ruim veertig jaar na dato staat de authentieke muziek van de Eagles en hun tijdgenoten nog altijd recht overeind. The Dutch Eagles zijn in tien jaar tijd uitgegroeid tot de ultieme vertolkers van het oeuvre en de sound van de Eagles. Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen zij deze tijdloze muziek al meer dan tien jaar schijnbaar moeiteloos tot leven. Volgens Leo Blokhuis streven ze de echte Eagles zelfs voorbij! 
 
The Dutch Eagles zijn de beste muzikale reisgids die u zich kunt wensen. Laat u meeslepen in een avond met superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit door de beste live band van Nederland.

Dit seizoen slaan de mannen hun vleugels weer wat verder uit. Een avond met natuurlijk veel muziek van de Eagles, maar ook solowerk en hoogtepunten van hun genre- en tijdgenoten. Take a seat and come fly like an eagle!

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

vr 20 okt '17

Muziek

Gouden Rij € 30,50

1e rang € 26,00

Kalender