Claudia’s laatste twee programma’s waren een groot succes. Met Hete Vrede won ze in 2010 de felbegeerde Poelifinario en ook Teerling mocht rekenen op een sterrenregen waar het hemelgewelf jaloers op kan zijn. Met haar lied Mag ik dan bij jou was ze de hoogste Nederlandse notering in de Top 2000. In 2016 was het aan haar de eer om als eerste vrouw dé oudejaarsconference voor de VARA te verzorgen én bracht ze haar nieuwste boek Neem een geit uit met veel wijze lessen en een lekkere humoristische inslag. Claudia de Breij: cabaretier, zangeres, presentatrice, schrijfster en topartiest!
 
Heeft u al haar cd’s grijsgedraaid, boeken verslonden en bent u bekomen van haar knallende oudejaarsconference? Kom dan snel naar het theater, want daar staat Claudia NU.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

vr 26 jan '18

Cabaret

Gouden Rij € 26,50

1e rang € 22,00

wachtrij

Kalender