html
 
 
https://img.youtube.com/vi/RBOgev7VjKg/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/RBOgev7VjKg?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/5hh66V34uvs/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/5hh66V34uvs?rel=0
_blank

Alles achter je laten en vertrekken, wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? VAMOS! is een musicalcomedy geïnspireerd op succesvolle tv-series als Het Roer Om en Ik Vertrek. Drie vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon) maken die droom waar en grijpen de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. Enkeltje Spanje por favor! 

Zonder elkaar te kennen vertrekken de drie vrouwen naar de Spaanse zon. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude afgebladderde B&B, een spontane aankoop die er toch wel heel anders uitzag op de internetadvertentie. Daar begint het feest, maar ook de ellende. Zo spreken ze bijvoorbeeld geen woord Spaans. En dat blijkt heel onhandig in het land waar het woord ‘mañana’ is uitgevonden, gezien de ambitieuze verbouwingsplannen van de B&B. Wat gebeurt er als de dames de ‘verspaanste’ Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp jr) tegen het lijf lopen? En lukt het ze hun levens weer glans te geven? VAMOS! laat gegarandeerd de Spaanse zon in het theater schijnen!
 
regie Martin Michel

Spaanse avond
Een volledig verzorgde Spaanse avond beleven? Reserveer dan het speciale Vamos-arrangement bij Tapasbar La Vida! Voor slechts €40 geniet u bij La Vida van een speciaal 3-gangenmenu en vervolgens komt u naar Cool voor de voorstelling VAMOS!.
Reserveer dit arrangement (tapasmenu + theaterticket) via de website van La Vida of telefonisch via 072-57 160 63.

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

di 26 sep '17

Musical

1e rang € 36,50

Kalender