“Je Veux L’amour!”

Van Parijs naar Berlijn, via Heerhugowaard en weer terug. Kris kras door het knarsende en piepende Europa zegt Ellen ten Damme: “Chantez! Dansez! Maintenant!” Met de geweldige muziek uit de jaren ‘20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen, ook wel het interbellum genoemd. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren ‘40 en ‘50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertolt Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich.

Samen met haar achtkoppige band The Magpies reist Ellen ten Damme al zingend en dansend door Europa. Zelf heeft ze in de halve eeuw dat ze hier al rondloopt al veel mogen meemaken, amoureuze avonturen of juist niet, toch vraagt zij zich vrolijk af: “Kan ik er iets aan doen, dat alles naar de klote gaat? Nee!” Dus laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu!

Een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw. Geniet van onze altijd bijzondere Nederlandse alleskunner Ellen ten Damme en haar fantastische orkest, dit keer voor het eerst ook Franstalig!

Regie: Ruut Weissman en Ellen ten Damme 
Muzikale regie: Konrad Koselleck

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

wo 15 nov '17

Show

1e rang € 29,50

Kalender