Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop voor Dagbraken en werd genomineerd voor de Poelifinario voor Maar ondertussen. In haar vierde voorstelling Om mij moverende redenen zal Paulien in detail de onbegrijpelijkheden van het leven gaan behandelen.
 
Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe verhoudt de wens tot het hebben van groene vingers tot het daadwerkelijk hebben van groene vingers? Een voorstelling over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor ‘Dagbraken’, en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’. Verder is ze schrijfster van de bestsellers ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘En dan nog iets’, en ‘De verwarde cavia’.
 

“ …Ze is onovertroffen als ze speelt met haar specialiteit: de taal en de modieuze woorden en begrippen die het Nederlands teisteren.… “ (AD (****))

“ …In een kas met korstmos laat Paulien Cornelisse de kosmos over zich komen.… “ (Parool (****))

“ …Paulien Cornelisse zoomt steeds zo in en uit op de wereld, dat een vervreemdend perspectief ontstaat, waardoor al het dagelijkse gedoe van de mensen ridicuul wordt.… “ (AD (****))

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Cool Hapas

Een tafel vol verschillende hapjes, warm en koud, om met elkaar te delen.

Eén keer in de maand serveren we, voorafgaand aan de voorstelling, een variatie aan kleine gerechten om samen met uw gasten van te proeven. In de pauze (of na afloop) kunt u weer aan deze tafel terecht voor uw pauzedrankje met wat lekkers. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Cool Hapas kost €21,50 p.p. (exclusief dranken).

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 19 apr '18

Cabaret

1e rang € 25,00

bestel kaarten

Kalender