html
 
 
https://img.youtube.com/vi/MnNbn_xadJg/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/MnNbn_xadJg?rel=0
_blank

Stel je voor: je heet Goos Guts, je bent een doodnormale jongen en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en ziet ineens een mummie in je bed. Je schrikt je rot! Dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor dat die mummie daar na tien tellen nog steeds ligt. En na twintig tellen ook… Wat doe je dan?  
 
Na twee succesvolle films komen de bekende boeken van Tosca Menten dit seizoen tot leven in een spannende en ontroerende familievoorstelling!  
 
Script en regie: Jasper Verheugd
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
14:00 Workshop bij Dummie de Mummie

Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we een muzikale workshop voor kinderen. Onder leiding van muziekdocent Floris van Tol gaan de kinderen spelen op djembé's in Egyptische sfeer.

De workshop start om 14:00 uur en duurt 30 á 40 minuten. Opa's en oma's, papa's en mama's zijn uiteraard welkom om te kijken wat we gaan doen! U kunt deze workshop tegelijkertijd reserveren met uw kaarten voor Dummie de Mummie, voor €3,50 per kind.

16:00 Poffertjes

Wie lust er geen lekkere poffertjes?! Voor slechts €5,00 kun je na de voorstelling poffertjes eten met een glaasje ranja én een ijsje. Ook een leuke combinatie voor een kinderfeestje! Wel even reserveren zodat onze kok genoeg meel, eieren en melk op voorraad heeft.

vr 27 okt '17

Jeugd & Familie

1e rang € 18,50

Kalender