html
 
 
https://img.youtube.com/vi/qqsZvAfir3k/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/qqsZvAfir3k?rel=0
_blank

In dit spiksplinternieuwe avontuur ontmoet het wereldberoemde weeseendje hoog in de bergen een sneeuwvlok. Als Alfred vraagt waar hij naartoe gaat antwoordt het vlokje: “Naar zee.” Alfred mag mee. “Maar”, zegt de sneeuwvlok, “ik moet voor zessen thuis zijn. Stel je voor dat ik voor zes uur smelt.” 
 
Een ontroerend en spannend sprookje met dans en muziek van Alfreds geestelijk vader Herman van Veen.

Gezongen en gespeeld door Mark Haayema & Sterre Konijn en mede uitgevoerd door het Harlekijn Kamerorkest & de dansers van het Harlekijn Danstheater.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
14:00 Workshop bij Alfred J. Kwak

Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we een leuke creatieve workshop (bv. zingen of knutselen) voor kinderen. De inhoud van de workshop zal op een later moment bekend gemaakt worden. De workshop duurt 30 á 40 minuten. Opa's en oma's, papa's en mama's zijn uiteraard welkom om te kijken wat we gaan doen!

16:00 Poffertjes

Wie lust er geen lekkere poffertjes?! Voor slechts €5,00 kun je na de voorstelling poffertjes eten met een glaasje ranja én een ijsje. Ook een leuke combinatie voor een kinderfeestje! Wel even reserveren zodat onze kok genoeg meel, eieren en melk op voorraad heeft.

zo 26 nov '17

Jeugd & Familie

1e rang € 18,50

bestel kaarten

Kalender