html
 
 
https://img.youtube.com/vi/hvXg-ZvPViY/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/hvXg-ZvPViY?rel=0
_blank

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.
 
De makers van LEEF! en PAAZ brengen met Ma een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton.
 
Script: Marc Veerkamp
Regie: Benno Hoogveld

U kunt hier uw reactie plaatsen
22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

22:00 Nagesprek

We kijken allemaal naar dezelfde voorstelling maar iedereen beleeft en interpreteert een voorstelling op een andere manier. Daarom bieden we komend seizoen bij een aantal voorstellingen een inspirerend nagesprek aan. Onder leiding van een gespreksleider vertellen we elkaar wat we hebben gezien. Ook bent u van harte welkom als u liever alleen luistert. Het nagesprek kost €3,50, inclusief consumptie.

do 1 feb '18

Toneel

Gouden Rij € 27,00

1e rang € 22,50

bestel kaarten

Kalender