html
 
 
https://img.youtube.com/vi/-wMmTorzjiU/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/-wMmTorzjiU?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/sCAzc2rgN_g/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/sCAzc2rgN_g?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/KBgX-QVcP50/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/KBgX-QVcP50?rel=0
_blank

Een ongelofelijk levensverhaal. Een ongelofelijke carrière. Liesbeth List, de vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en van haar grote liefde Rob. Maar er was altijd nieuw succes. Dat ze na haar veertigste toch nog zwanger raakte was haar grootste cadeau.

Een nieuwe Nederlandse musical over één van onze grootste vedettes. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Liesbeth: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel.

spel Renée van Wegberg, Jonathan Demoor e.a. 
script Louis van Beek
regie Paul van Ewijk

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Cool Hapas

Een tafel vol verschillende hapjes, warm en koud, om met elkaar te delen.

Eén keer in de maand serveren we, voorafgaand aan de voorstelling, een variatie aan kleine gerechten om samen met uw gasten van te proeven. In de pauze (of na afloop) kunt u weer aan deze tafel terecht voor uw pauzedrankje met wat lekkers. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Cool Hapas kost €21,50 p.p. (exclusief dranken).

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 19 okt '17

Musical

1e rang € 37,50

Kalender