html
 
 
https://img.youtube.com/vi/5xV_DqEidpE/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/5xV_DqEidpE?rel=0
_blank

Buurman & Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het gelijknamige tv-programma, dat is uitgeroepen tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!  
 
Oh nee! Buurman & Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…? Voor de vierde maal brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische buurmannen tot leven, ditmaal in A JE TO! 
 
script Jelle Kuiper 
liedteksten Ivo de Wijs 
regie Bruun Kuijt

“ …A je to is meer dan een voorstelling die drijft op de populariteit van de kinderserie. Aan alle onderdelen is serieus zorg besteed.… “ (Theaterkrant)

“ …Het toneelbeeld is sterk en het script levendig.… “ (Theaterkrant)

“ …Het lukt moeiteloos om jonge kinderen een uur te boeien.… “ (Theaterkrant)

“ …In een wereld waarin buren elkaar vaak niet meer kennen en onderlinge verbanden steeds losser worden, zijn Buurman & Buurman een baken van saamhorigheid en nabuurschap.… “ (Theaterkrant)

“ …Een gezellige familievoorstelling met dubbelzinnigheden en vrolijke liedjes.… “ (Theaterparadijs)

“ …Buurman en Buurman zijn gewoon: groot, klungelig, lief, grappig en soms een beetje dom en vooral om heel hard om te lachen en spontaan van te houden.… “ (Musical nieuws)

“ …Van Buurman en Buurman word je zelf weer kind. En zeker met een ukkie naast je is dit meer dan de moeite van het bezoeken waard.… “ (Musical nieuws)

U kunt hier uw reactie plaatsen
15:00 Workshop bij Buurman & Buurman

Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we een beeldende workshop voor kinderen. In de theatershow gaan Buurman & Buurman op mollenjacht. In de workshop, onder leiding van docent Chantal Kaag, gaan de kinderen hun een eigen mol maken.

De workshop start om 15:00 uur en duurt 30 á 40 minuten. Opa's en oma's, papa's en mama's zijn uiteraard welkom om te kijken wat we gaan doen! U kunt deze workshop tegelijkertijd reserveren met uw kaarten voor Buurman & Buurman, voor €3,50 per kind.

17:00 Poffertjes

Wie lust er geen lekkere poffertjes?! Voor slechts €5,00 kun je na de voorstelling poffertjes eten met een glaasje ranja én een ijsje. Ook een leuke combinatie voor een kinderfeestje! Wel even reserveren zodat onze kok genoeg meel, eieren en melk op voorraad heeft.

wo 27 dec '17

Jeugd & Familie

1e rang € 17,50

bestel kaarten

Kalender