Van maandag 11 t/m zaterdag 16 september organiseert Cool weer de Week van de Proefles. Die week kun je gratis een proefles volgen van bijna alle lessen en cursussen of verschillende instrumenten uitproberen. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Cursussen
Van maandag 11 t/m vrijdag 15 september zijn er tientallen proeflessen op het gebied van muziek, theater & musical of beeldende kunst. Van vrijwel alle cursussen geeft Cool deze week een sneak preview waarbij je direct mee kunt doen. Zo kun je deelnemen aan een proefles van De Muziekfabriek, leren fotograferen in de Basiscursus Fotografie, direct meespelen in de Theaterklas, beeldhouwen in Atelier Cool of meezingen met kinderkoor Junior Voices.

Instrumenten uitproberen
Op zaterdag 16 september zet Cool de deuren van alle muziekstudio's open om instrumenten uit te proberen. Dus iedereen die erover denkt om na de zomer te starten met muziekles kan deze dag ontdekken welk instrument het beste bij hem/haar past.

Rooster en aanmelden
Klik hier voor het rooster van de Week van de Proefles. Voor de proeflessen van de cursussen (11 t/m 15 september) dien je je van tevoren op te geven. Dat kan door een mail te sturen naar info@coolkunstencultuur.nlmet daarin je naam, leeftijd en de proefles waarvoor je je aanmeldt. Uiteraard kun je je voor meerdere proeflessen inschrijven. Voor het uitproberen van instrumenten op zaterdag 16 september is aanmelden niet nodig.