Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur meerdere keren per jaar, een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard e.o. Route 65 brengt u met voorstellingen, workshops, lezingen en andere activiteiten langs verschillende landen.

Volgende Route 65
De volgende Route 65 vindt plaats in februari 2018 en staat in het teken van Groot-Brittannie. Het bijbehorende programma vindt u eind december op onze website.

Route 65-team
65-plussers die willen deelnemen aan de activiteiten van Route 65 maar niet zelfstandig naar Cool kunnen komen, kunnen rekenen op begeleiding van een enthousiast vrijwilligersteam. Het Route 65-team komt, indien gewenst, ook bij de geïnteresseerden op bezoek om meer te vertellen over de culturele route. Tevens bespreken zij de mogelijkheden om samen deel te nemen aan activiteiten.

Koffieochtenden
In de periodes tussen de verschillende routes is er gelegenheid om tijdens koffieochtenden in gesprek te gaan met andere bezoekers en vrijwilligers. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan men kennismaken met Cool en Route 65. De volgende koffieochtend vindt plaats op woensdag 13 december 2017.

Deelnemen
Wilt u graag deelnemen aan Route 65, maar is het voor u niet mogelijk om zelfstandig naar Cool te komen? Bezoekt u het liefste activiteiten onder begeleiding of samen met iemand anders? Of wilt u als vrijwilliger betrokken zijn bij Route 65 en heeft u ervaring met het werken met senioren? Meld u dan aan via route65plus@coolkunstencultuur.nl of 072 534 7662 en vraag naar Sanne Smienk.

Partners
Route 65 wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, MET Welzijn Heerhugowaard, de Pieter Raat Stichting en de Hugo Hopper

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Route 65 ook in uw organisatie of gemeente?
Route 65 kan via Cool ook op locatie worden georganiseerd. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marit Beers via marit@coolkunstencultuur.nl.

Zelf seniorenprogrammering opzetten?
Cool is ook beschikbaar als consultant voor advies bij het opzetten van uw eigen programma voor senioren. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marit Beers via marit@coolkunstencultuur.nl.