Cool Toneelkijker: 5 Cooltjes
Met dit Coollectors item kunt u nóg beter naar de voorstellingen in de Rodi Media zaal kijken en de spelers van heel dichtbij zien. Een onopvallend en klein formaat verrekijker zodat de rest van het publiek er geen last van heeft.

Boek + CD De Theaterkater: 75 Cooltjes
De Theaterkater is een vrolijk en leerzaam sprookje voor alle kinderen die van het theater houden.
De kater Mozes woont in een theater. Mozes heeft een belangrijke taak: hij moet zorgen dat er geen muizen over het toneel lopen. Maar... op een onverwachte avond staat Mozes plotseling zelf op het toneel! Aan de hand van het verhaal over theaterkater Mozes leren kinderen alles over de gang van zaken in een theater en leren woorden als coulissen, decor, première en foyer. Voor kinderen vanaf circa 8 jaar.

De Theaterkater met bijbehorende CD is zowel online als in de fysieke Coolshop te verkrijgen.

Boek Drie kluiten op een hondje: 75 Cooltjes
In dit bondige naslagwerk worden ruim driehonderd vaktermen en begrippen uit de wondere wereld van het theater verklaard. Van 'aanvang' tot 'zijzwart' wordt ingegaan op algemene, maar vaak ook eigenaardige woorden die in het theater gebruikt worden. Gekruid met milde spot en helder en scherp geformuleerd, maakt dit boek je wegwijs in de soms bizarre taal van het theater. Drie kluiten op een hondje is bedoeld voor theatermakers, liefhebbers en nieuwsgierigen.

Drie kluiten op een hondje is zowel online als in de fysieke Coolshop te verkrijgen.

Diverse merchandise-artikelen: 30 Cooltjes
Veel artiesten die op het podium van de Rodi Media zaal staan hebben een eigen cd of dvd van de show of andere merchandise-artikelen. In onze Coolshop in de foyer liggen allerlei cd's en dvd's van artiesten die bij ons hebben opgetreden. Het aanbod wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe artikelen.