Ervaar de magie van het theater!
 
De theaterzaal van Cool is te huur voor bedrijven en instellingen. De Rodi Media zaal beschikt over 575 zitplaatsen waarvan 150 op het balkon. Het onderste deel van de tribune kan worden ingeschoven, waardoor het theater kan worden omgebouwd tot een vlakke vloer. Door dit multifunctioneel karakter kan de Rodi Media zaal dienen voor de meest uiteenlopende activiteiten: van lezing tot symposium, van een presentatie van het nieuwste automodel tot personeelsfeest met dansvloer.
 
Het sfeervolle Café Cool en de foyers met geweldig uitzicht over het Coolplein, zijn uitermate geschikt als ruimte voor recepties of voor informele ontvangsten. Ze zijn te huur voor een besloten borrel, ontvangst of nazit.

Naast de grote theaterzaal heeft Cool ook de beschikking over drie kleinere zalen variërend van 125 tot 200 vierkante meter. De combinatie van deze zalen en foyers en het karakteristieke gebouw maken van Cool een unieke locatie voor evenementen voor grote en kleinere gezelschappen. 
 
Van vergaderarrangement en zakenlunch tot productpresentaties en genodigdenavond; wij denken graag met u mee en regelen het voor u, zodat u kunt rekenen op een soepel verlopend evenement. Voor al uw activiteiten bieden wij u, in samenwerking met onze partners, catering op maat.
 
Meer informatie
Voor meer informatie, advies op maat of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Anneke Mulder, Hoofd Horeca & Verhuur, via verhuur@coolkunstencultuur.nl of tijdens kantooruren op 072 534 7662.