Hoe is het geregeld met pauzedrankjes bij Cool?
Cool hanteert een ‘portemonneeloze pauze’. Om u sneller van dienst te kunnen zijn is bij alle voorstellingen, met uitzondering van de serie Nieuwe Lente, het Peuterfestival en enkele gastvoorstellingen, een (pauze)drankje bij de toegangsprijs inbegrepen, evenals gebruik van de garderobe. De icoontjes in de brochure geven aan of het drankje en de garderobe bij de prijs zijn inbegrepen. Bij jeugdvoorstellingen heeft u keuze uit koffie, thee of limonade.

Waarom mag ik mijn jas niet mee de zaal in nemen?
Uit veiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan jassen mee te nemen in de zaal. Gebruik van de garderobe is daarom verplicht en is bij de toegangsprijs van de voorstellingen inbegrepen.

Hoe reserveer ik voor een nagenietarrangement?
Met het speciale nagenietarrangement staat er een tafel voor u klaar met een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een luxe warme bittergarnituur. Het nagenietarrangement kost €6,50 per persoon. Reserveren kan voor aanvang van de voorstelling bij de bar.

Hoe reserveer ik voor de Theaterhap?
Reserveren voor de Theaterhap kan tot 24 uur voor aanvang via de website of bij de servicebalie. U kunt het bij uw reservering aangeven wanneer u gebruik wil maken van het vegetarische menu.