Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van Fiep Westendorp reist een speciale Fiepbus door Nederland. Speciaal voor het Peuter- en Kleuterfestival komt deze vrolijk gedecoreerde dubbeldekker naar het Coolplein in Heerhugowaard!

In de Fiepbus kunnen kinderen naar hartenlust spelen en ontdekken. Stap in het doolhof en ga op avontuur in de wereld van Fiep, maak kennis met bekende Fiep-karakters of knutsel er op los. Waar de bus is, is het feest! 

Na het spelen en ontdekken zal de Fiepbus ook nog een klein rondje (+/- 10 minuten) door Heerhugowaard rijden. In totaal duurt deze feestelijke excursie circa 40 minuten.


Babbels Peuter- & Kleuterfestival 

Op zondag 12 november is Cool hét domein voor alle peuters en kleuters uit Heerhugowaard en omstreken. Tijdens het Babbels Peuter- & Kleuterfestival zijn er maar liefst vijf fantasierijke voorstellingen voor de hele familie. En er is meer! Ontdek het leven op de boerderij in de Boerderij Experience van Fien & Teun, ga op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp in de speciale Fiepbus op het Coolplein en maak kennis met muziek in een van de workshops.

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 12 nov '17

Jeugd & Familie

Kalender