html
 
 
https://img.youtube.com/vi/AjLfsFE1NME/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/AjLfsFE1NME?rel=0
_blank

Twee vuilnismannen bouwen een prachtige fantasiewereld van eindeloos veel plastic dopjes, zakjes en flesjes. Ze toveren bloemen, bomen, vogels en insecten tevoorschijn. In deze kleurrijke omgeving kruipen de mannen in de huid van kleine Tijger en kleine Beer, op zoek naar het land van hun dromen.

Beleef fantastische ontmoetingen met een kraai, een egel, een vos en een haas, maak de ontdekking mee van een zacht bankstel en sluit vriendschap voor het leven. Panama brengt een ode aan de fantasie en laat zien dat reizen in je hoofd makkelijk en geweldig is. Je hoeft alleen maar opnieuw te kijken naar de wereld om je heen. Geïnspireerd op het bekroonde kinderboek O, wat mooi is Panama! van Janosch.

Spel: Niek van der Horst en Roos Hoogland
Regie: Daniëlle Wagenaar
Muziek: Jolle Roelofs


Babbels Peuter- & Kleuterfestival 

Op zondag 12 november is Cool hét domein voor alle peuters en kleuters uit Heerhugowaard en omstreken. Tijdens het Babbels Peuter- & Kleuterfestival zijn er maar liefst vijf fantasierijke voorstellingen voor de hele familie. En er is meer! Ontdek het leven op de boerderij in de Boerderij Experience van Fien & Teun, ga op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp in de speciale Fiepbus op het Coolplein en maak kennis met muziek in een van de workshops.

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 12 nov '17

Jeugd & Familie

€ 7,00

Kalender