html
 
 
https://img.youtube.com/vi/VJN56ATDInA/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/VJN56ATDInA?rel=0
_blank

Fiep houdt van vogels. Slimme vogels, vreemde vogels, vrij vogels. Fiep houdt niet van spinazie en ook zo niet van rekenen. Maar vogels zijn het helemaal, op leeftijd of juist piepjong. Plots blijft er nog maar eentje over. En Fiep raakt in paniek. Een wereld zonder vogeltjes? Klinkt als een lied zonder muziek. Als de maan zonder de sterren of een kerstboom zonder piek. Dat gaat dus niet gebeuren. Samen gaan ze stoer op pad. Komen van alles tegen. Een avontuur in alle kleuren. Zonder praatjes, muzikaal, door weer en wind en regen. Fiep fiep vogel, ondeugend, rechtdoorzee. Fiep fiep vogel, vlieg jij met ons mee?

Fiep Fiep Vogeltje is een spannende en humoristische ontdekkingstocht voor kinderen vanaf 2 jaar. Zonder tekst, met illustraties van Fiep Westendorp.

Babbels Peuter- & Kleuterfestival 

Op zondag 12 november is Cool hét domein voor alle peuters en kleuters uit Heerhugowaard en omstreken. Tijdens het Babbels Peuter- & Kleuterfestival zijn er maar liefst vijf fantasierijke voorstellingen voor de hele familie. En er is meer! Ontdek het leven op de boerderij in de Boerderij Experience van Fien & Teun, ga op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp in de speciale Fiepbus op het Coolplein en maak kennis met muziek in een van de workshops.

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 12 nov '17

Jeugd & Familie

€ 7,00

Kalender