html
 
 
https://img.youtube.com/vi/TSf9xWQjMxU/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/TSf9xWQjMxU?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/pvWtmwhsoLM/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/pvWtmwhsoLM?rel=0
_blank

Feest op de boerderij! is een vrolijke familievoorstelling, gebaseerd op de gelijknamige tv-serie.

Fien & Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken spelenderwijs het Hollandse landleven. In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Een interactieve voorstelling waarin Fien & Teun samen met de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles leren over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

Na afloop mogen alle kinderen met Fien & Teun op de foto.


Babbels Peuter- & Kleuterfestival 

Op zondag 12 november is Cool hét domein voor alle peuters en kleuters uit Heerhugowaard en omstreken. Tijdens het Babbels Peuter- & Kleuterfestival zijn er maar liefst vijf fantasierijke voorstellingen voor de hele familie. En er is meer! Ontdek het leven op de boerderij in de Boerderij Experience van Fien & Teun, ga op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp in de speciale Fiepbus op het Coolplein en maak kennis met muziek in een van de workshops.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 12 nov '17

Jeugd & Familie

1e rang € 16,00

Kalender