html
 
 
https://img.youtube.com/vi/3JmggjfR7Hw/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/3JmggjfR7Hw?rel=0
_blank

Beleef het bijzondere levensverhaal van de Indiase jongen Pi in dit werkelijk visuele meesterwerk van Oscar winnaar Ang Lee.

Na een schipbreuk belandt Pi op een reddingsboot met een gevaarlijke Bengaalse tijger. Samen worden ze geconfronteerd met tegelijk de schoonheid en wreedheid van de natuur. Life of Pi is gebaseerd op het verhaal van de Canadese schrijver Yann Martel die hiervoor de MAN Booker Prize won.

regie Ang Lee 
cast Suraj Sharma, Irrfan Khan en Ayush Tandon 
genre Drama 

Film & Food
Met het Film & Food-arrangement start u met een lunchspecial bij Brasserie IJzer (broodje van de kaart + soep naar keuze met koffie, thee of jus d'orange) en daarna bezoekt u de film in Cool. Dit arrangement kan gereserveerd worden op alle zondagmiddagen van Filmclub Cool. Het Film & Food-arrangement kost €15,00 p.p. (lunch + filmkaartje) en is te reserveren via Brasserie IJzer.

Filmclub Voordeelpas
Dit theaterseizoen zijn er veertien films te zien in onze theaterzaal. Met de (digitale) Filmclub Voordeelpas kunt u voor €50,00 maar liefst tien films uitkiezen! Bij het online reserveren van een film krijgt u de mogelijkheid aangeboden om een voordeelpas te reserveren. Na aanschaf van de voordeelpas kunt u een keuze maken uit tien films die u tegen 0-prijs reserveert. Voor iedere film ontvangt u een apart ticket. U kunt de Filmclub Voordeelpas uiteraard ook aanschaffen bij onze servicebalie.
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
zo 17 sep '17

Film

€ 6,50

Kalender