html
 
 
https://img.youtube.com/vi/PCx10Qao2DU/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/PCx10Qao2DU?rel=0
_blank

Skotwal vertaalt Amerikaanse countrysongs in het West-Fries en speelde in 2015 tweemaal voor een uitverkochte Rodi Media zaal. Dit seizoen komt het muzikale trio terug voor een spetterend staconcert!

Deze avond krijgt het publiek de primeur van Skotwals nieuwe schijf. Na maanden van uitzoeken, instuderen, afstemmen, opnemen en bijschaven, zijn de nummers klaar om gepresenteerd te worden aan het grote publiek. Speciaal voor deze avond wordt de band aangevuld met een drummer, bassist en pedalsteel-gitarist. Als het nieuwe werk in de smaak valt, kan de schijf uiteraard mee naar huis.

Voorprogramma: The Amazing Stroopwafels
Voordat Skotwal het podium betreedt zal het publiek opgewarmd worden door niemand minder dan The Amazing Stroopwafels! Deze Rotterdamse band bestaat inmiddels al 38 jaar (1979) en nog altijd treden Wim Kerkhof, Rien de Bruin en Arie van der Graaf veelvuldig op, van de straat tot de huiskamer en van café tot theater.

Hun single Oude Maasweg groeide uit tot een klassieker en werd door luisteraars van Radio 2 uitgeroepen tot één na beste nederpopplaat in de Nederpop Top 100 in 2008. Andere bekende nummers zijn Voor de storm uit, over de watersnood van 1953 en De Reus van Rotterdam, een lied over de Rotterdammer Rigardus Rijnhout.

Rene en Coby

08-09-'17

We verheugen ons nu al op een ouderwets avondje uit!

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Cool Hapas

Een tafel vol verschillende hapjes, warm en koud, om met elkaar te delen.

Eén keer in de maand serveren we, voorafgaand aan de voorstelling, een variatie aan kleine gerechten om samen met uw gasten van te proeven. In de pauze (of na afloop) kunt u weer aan deze tafel terecht voor uw pauzedrankje met wat lekkers. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Cool Hapas kost €21,50 p.p. (exclusief dranken).

za 4 nov '17

Muziek

Staan € 19,50

Kalender