html
 
 
https://img.youtube.com/vi/MYQV6u_GYbI/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/MYQV6u_GYbI?rel=0
_blank

Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde! En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een doldwaze en grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt… 

Harrie & Eva is een onbetaalbaar grappige paradijselijke komedie van de hand van Jon van Eerd in de traditie van Harrie Vermeulen.
 
Spel: Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong en Jacqueline Aronson
Muziek: Marco Braam 
Regie: Caroline Frerichs
 


 

“ …Deze Harrie heeft een extra komische gelaagdheid. Knap tegenwicht van Karel Simons… “ (De Gelderlander (*****))

“ …Een verrukkelijke comedy of errors. Snelgesneden scenes. Jon van Eerd is onovertroffen.… “ (AD (*****))

“ …Jon van Eerd onderstreept in deze 'Harrie' zijn grote komische talent. Indrukwekkend decor barst van de gimmicks.… “ (BN De Stem (*****))

“ …Genieten in Paradijselijke sferen. Bulderend gelach. Gegarandeerd een heerlijke avond uit.… “ (Theaterparadijs (****))

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

wo 29 nov '17

Komedie

1e rang € 27,00

bestel kaarten

Kalender