html
 
 
https://img.youtube.com/vi/3YIvhBB-V1k/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/3YIvhBB-V1k?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/eObLtZGVRUM/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/eObLtZGVRUM?rel=0
_blank

In een ingenieus kantelend, strak vormgegeven decor tarten drie acrobaten de zwaartekracht. Vita is jong en vastberaden en beklimt zonder enige vrees de rechtopstaande wanden om er een volgend moment weer vanaf, of zelfs doorheen te springen. Met ingehouden adem volg je het spel van fysieke kracht, van vertrouwen, van vriendschap, van het heerlijke gevoel van zweven, maar ook van eenzaamheid en uitsluiting. Deze voorstelling heeft geen tekst, is prachtig in zijn eenvoud, zijn beelden en de interactie tussen drie ijzersterke acrobaten.

Regie: Lennie Visser
Spelers/acrobatiek: Marieke Thijssen, David Mupanda, Wilko Schütz
Dramaturgie: Pol Eggermont

Boost Producties expirimenteert al jaren in de cross-over van circus met theater en maakt verrassende voorstellingen in het genre nieuw circus. De nieuwe beeldende voorstelling Vita speelt zich af in een bijzonder pop-up decor en balanceert op het snijvlak van dans en acrobatiek. Over de vorige voorstelling van Boost Producties in regie van Jakop Ahlbom: 'In de vervreemdende setting van Man met Hoed prevaleert de onnavolgbare lichaamstaal' **** Volkskrant
Over Vita: 'Ademloos genieten' (ilovetheater.nl) 'Vita is bovenal een knap staaltje acrobatiek' (Haarlems Dagblad) 'Knappe acrobatische dans in ingenieus decor dat optimaal wordt benut' (ProvinciaalseZeeuwseCourant) 'Vita is een werk wat voor mij inspeelt op het gevoel, iets wat zich tussen zinnen in zou kunnen afspelen' (première bezoeker).

 
Nieuwe Lente passe-partout
Deze voorstelling is onderdeel van Nieuwe Lente, de serie ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’. Met het (digitale) Nieuwe Lente passe-partout kunt u voor slechts €95,00 álle 15 voorstellingen van deze serie bezoeken. Dat betekent dat u meer dan de helft van de voorstellingen gratis kunt bezoeken! Bij het online reserveren van een nieuwe Lente-voorstelling krijgt u de mogelijkheid aangeboden een passe-partout aan te schaffen. Na aanschaf van het passe-partout dient u nog wel alle Nieuwe Lente-voorstellingen te reserveren tegen 0-prijs. Voor iedere voorstelling ontvangt u een apart ticket. U kunt het Nieuwe Lente passe-partout uiteraard ook aanschaffen bij onze servicebalie.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:30 Rondleiding

Waar komt de naam Cool eigenlijk vandaan? Waar bereiden de artiesten zich op voor de voorstelling? Wat is de rol van de techniek tijdens een voorstelling?

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u meelopen met een (gratis) rondleiding door het bijzondere gebouw van Cool.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 28 sep '17

Overig

€ 13,50

Kalender