html
 
 
https://img.youtube.com/vi/3YIvhBB-V1k/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/3YIvhBB-V1k?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/eObLtZGVRUM/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/eObLtZGVRUM?rel=0
_blank

Een-moet-je-zelf-zien-circus-theater-voorstelling

Vita, een vrouw vernoemd naar het leven, loopt op haar handen door de kamer. Dat is op het eerste gezicht wat vreemd, maar stilzitten lukt haar niet. Gelukkig is daar een vrolijk hondje dat haar begroet. Tot het afschuwelijke moment waarop het beestje ruw wordt platgewalst wanneer de tafel onverwachts inklapt. Héél voorzichtig klapt de vrouw de tafel weer open… 

Vita is de nieuwe circustheatervoorstelling van Boost Producties en gaat vijf minuten voor het moment van Vita’s veertigste verjaardag van start. Zodra ze je meeneemt in haar herinneringen, besef je waarom ze is zoals ze is. De voorstelling eindigt om middernacht, wanneer Vita vermoeid en alleen aan haar verjaardag begint. Maar dankzij het ophalen van haar herinneringen, is ze niet echt meer alleen.

Een voorstelling zonder woorden dat zich afspeelt in een pop-up decor, vol acrobatische trucs, illusie en dans. 

regie Lennie Visser
spel Marieke Thijssen, David Mupanda en Wilko Schütz

Nieuwe Lente passe-partout
Deze voorstelling is onderdeel van Nieuwe Lente, de serie ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’. Met het (digitale) Nieuwe Lente passe-partout kunt u voor slechts €95,00 álle 15 voorstellingen van deze serie bezoeken. Dat betekent dat u meer dan de helft van de voorstellingen gratis kunt bezoeken! Bij het online reserveren van een nieuwe Lente-voorstelling krijgt u de mogelijkheid aangeboden een passe-partout aan te schaffen. Na aanschaf van het passe-partout dient u nog wel alle Nieuwe Lente-voorstellingen te reserveren tegen 0-prijs. Voor iedere voorstelling ontvangt u een apart ticket. U kunt het Nieuwe Lente passe-partout uiteraard ook aanschaffen bij onze servicebalie.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:30 Rondleiding

Waar komt de naam Cool eigenlijk vandaan? Waar bereiden de artiesten zich op voor de voorstelling? Wat is de rol van de techniek tijdens een voorstelling?

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u meelopen met een (gratis) rondleiding door het bijzondere gebouw van Cool.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 28 sep '17

Overig

€ 13,50

bestel kaarten

Kalender