html
 
 
https://img.youtube.com/vi/jxka7TPyX70/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/jxka7TPyX70?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/qSDPZ8jzQT4/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/qSDPZ8jzQT4?rel=0
_blank

Zangeres Esther Groenenberg brak door met de grote You Tube-hit Oh Meisje en leverde sindsdien drie pareltjes van albums af. Groenenberg brengt een ode aan haar grote idool: de Amerikaanse singer-songwriter Carole King, bekend van You’ve Got a Friend en A Natural Woman. King’s meesterwerk Tapestry staat centraal, aangevuld met talloze hits die ze schreef voor andere artiesten en de muziek van haar soulmate James Taylor.


Begeleid door drie muzikanten neemt Esther u mee naar de fameuze nachtclub The Troubadour en geeft ze de zangeres het eerbetoon dat ze verdient.

Nieuwe Lente passe-partout
Deze voorstelling is onderdeel van Nieuwe Lente, de serie ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’. Met het (digitale) Nieuwe Lente passe-partout kunt u voor slechts €95,00 álle 15 voorstellingen van deze serie bezoeken. Dat betekent dat u meer dan de helft van de voorstellingen gratis kunt bezoeken! Bij het online reserveren van een nieuwe Lente-voorstelling krijgt u de mogelijkheid aangeboden een passe-partout aan te schaffen. Na aanschaf van het passe-partout dient u nog wel alle Nieuwe Lente-voorstellingen te reserveren tegen 0-prijs. Voor iedere voorstelling ontvangt u een apart ticket. U kunt het Nieuwe Lente passe-partout uiteraard ook aanschaffen bij onze servicebalie.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:30 Rondleiding

Waar komt de naam Cool eigenlijk vandaan? Waar bereiden de artiesten zich op voor de voorstelling? Wat is de rol van de techniek tijdens een voorstelling?

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u meelopen met een (gratis) rondleiding door het bijzondere gebouw van Cool.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 26 okt '17

Muziek

€ 13,50

Kalender