html
 
 
https://img.youtube.com/vi/oppH1M1-_Z8/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/oppH1M1-_Z8?rel=0
_blank

Kleine Tommy woont in een stad op de heuvel. Hij wil de wereld ontdekken, zelfstandig zijn, en fietst naar beneden.

Op zijn ontdekkingsreis komt hij rare mensen tegen; maffe stoere werkmensen, een jager die mis schiet, een mythische vrouwenverschijning, een man die zijn drinkbus zou moeten vullen… Figuren die nog eigenaardiger worden door de liedjes die over hen worden gezongen en de tekeningen die tijdens de voorstelling live getekend worden op het doek.

Een heerlijke brok maf rockmuziektheater!

Nieuwe Lente passe-partout
Deze voorstelling is onderdeel van Nieuwe Lente, de serie ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’. Met het (digitale) Nieuwe Lente passe-partout kunt u voor slechts €95,00 álle 15 voorstellingen van deze serie bezoeken. Dat betekent dat u meer dan de helft van de voorstellingen gratis kunt bezoeken! Bij het online reserveren van een nieuwe Lente-voorstelling krijgt u de mogelijkheid aangeboden een passe-partout aan te schaffen. Na aanschaf van het passe-partout dient u nog wel alle Nieuwe Lente-voorstellingen te reserveren tegen 0-prijs. Voor iedere voorstelling ontvangt u een apart ticket. U kunt het Nieuwe Lente passe-partout uiteraard ook aanschaffen bij onze servicebalie.

“ …Prettig gestoord rocktheater.… “ (Theaterkrant (****))

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:30 Rondleiding

Waar komt de naam Cool eigenlijk vandaan? Waar bereiden de artiesten zich op voor de voorstelling? Wat is de rol van de techniek tijdens een voorstelling?

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u meelopen met een (gratis) rondleiding door het bijzondere gebouw van Cool.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 2 nov '17

Muziektheater

€ 13,50

Kalender