Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Sanne Wallis de Vries debuteerde met haar solovoorstelling Sop. Nu komt zij met GUT, “een van de beste voorstellingen van het seizoen” volgens het NRC (****).
 
In GUT vraagt Sanne zich met frisse tegenzin af hoe te leven en waartoe. Omdat de wereld dat vandaag de dag nou eenmaal vereist. Gelukkig is ze inmiddels op een leeftijd dat er weinig ruimte is voor twijfel dus des te meer ruimte voor tips. Met name om uit te delen. Maar wat tevens voorbij komt: de voordelen van de maand februari, het fenomeen trapliften, het mysterie man (dat almaar groter wordt) en hoe onderbuikgevoelens naar de juiste uitgang te sturen. Daar gaat Sanne met u aan werken. Ze heeft er #zinin! Bent u erbij? Gut.

“Perfect getimed topprogramma” - Theaterkrant ***** 
“Sanne Wallis de Vries haalt alles uit zichzelf in GUT” - Trouw ****
“Zeldzame allure Sanne Wallis de Vries” - Het Parool ****

“ …Sanne Wallis de Vries haalt alles uit zichzelf in Gut en laat daarmee haar vele talenten zien.… “ (Trouw (****))

“ …(...) al met al is dit een overdonderende, zinderende voorstelling waarin droogkomische knallers en gekte een verfijnde balans vinden met ernst en diepgang.… “ (NRC Handelsblad (****))

“ …Perfect getimed topprogramma.… “ (Theaterkrant (*****))

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

vr 24 nov '17

Cabaret

Gouden Rij € 27,50

1e rang € 23,00

Kalender