html
 
 
https://img.youtube.com/vi/SmqFxUuDdR8/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/SmqFxUuDdR8?rel=0
_blank

Hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd. Het vaderschap is voor Nasrdin ook een confrontatie met zijn roots. Welke elementen uit het land, de cultuur en het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding gaat hij overdragen op zijn kind? Als aanstaande vader kun je het ene moment in de wolken zijn maar het volgende moment doodsbang voor de wereld waarin je je kind ter wereld laat komen.

DAD is een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn kind ter wereld laat komen. DAD is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over angst. Over liefde!  
 
Met DAD brengt Nasrdin zijn meest persoonlijke en urgente voorstelling tot nu toe en raakt hij zowel pers als publiek in het hoofd en het hart. “DAD gaat ons allemaal aan”, aldus het NRC (****) en "Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf", aldus De Telegraaf (****).
 

“ …Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf.… “ (De Telegraaf (****))

“ …DAD gaat ons allemaal aan.… “ (NRC Handelblad (****))

“ …Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling, met aandacht voor kleine details naast grote thema's… “ (De Volkskrant (****))

“ …Dad is een theatrale koorddansact, waarin Nasrdin Dchar knap balanceert tussen de vreugde over zijn aanstaande kind en de woede over de staat waarin het land verkeert waar hij opgroeide.… “ (Het Parool (****))

U kunt hier uw reactie plaatsen
22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 16 nov '17

Toneel

Gouden Rij € 26,00

1e rang € 21,50

Kalender