html
 
 
https://img.youtube.com/vi/ioxaQ2rXaLM/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/ioxaQ2rXaLM?rel=0
_blank

Keuzes maken, we doen het iedere dag. Kleine, nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke, levensveranderende keuzes zoals je baan opzeggen en met heel je hebben en houwen te vertrekken naar het buitenland. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit.
 
In haar nieuwe theatershow kijkt Tineke nog eens goed naar alle keuzes die ze in haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als ze een heel andere afslag genomen had? Was ze dan misschien wel makelaar in Portugal of had ze in Tilburg de majorette opgefleurd? T-Splitsing is meer dan ooit een persoonlijke show. Uiteraard komen ook de nodige typetjes voorbij zoals de vriendin van Mark Rutte en natuurlijk Bep Lachebek. Voor vanavond is de keuze op de t-splitsing makkelijk gemaakt: ‘afslag theater’!

T-splitsing is misschien wel beste show van Tineke Schouten’, aldus het AD (*****).

“ …T-Splitsing misschien wel beste show Tineke Schouten… “ (AD (*****))

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

vr 3 nov '17

Cabaret

Gouden Rij € 42,50

1e rang € 38,00

Kalender