html
 
 
https://img.youtube.com/vi/5HW2tfLyW_Y/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/5HW2tfLyW_Y?rel=0
_blank

Wegens succes is Moeders en Zonen ook dit seizoen weer te zien in de theaters! Toneelgrootheid Anne Wil Blankers, allround entertainer Paul de Leeuw en musicalster Freek Bartels staan samen op de planken in de Nederlandse versie van deze Broadwayhit.
 
Het toneelstuk Moeders en Zonen verhaalt over Katherine (Anne Wil Blankers), die haar zoon 25 jaar geleden verloor aan aids. Uit alles blijkt dat ze de homoseksualiteit van haar zoon nooit heeft kunnen accepteren. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde, gaat ze de confrontatie aan met Cal (Paul de Leeuw), de toenmalige vriend van haar zoon. Cal is inmiddels getrouwd met Will (Freek Bartels) en samen hebben ze een zoon; iets wat twintig jaar geleden ondenkbaar was. De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de zoektocht naar de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving.  
 
Regie: Job Gosschalk
Bewerking: Raoul Heertje
 

“ …Het is een belevenis dit zwartgerande tweegevecht vol moedwil en misverstand bij te wonen… “ (AD****)

“ …Dit verhaal houdt je met gemak ruim anderhalf uur in de greep… “ (Scènes****)

“ …Anne Wil Blankers imponeert en Paul de Leeuw geeft mooi tegenspel… “ (Parool***)

“ …Dit stuk toont wederom de klasse van een actrice als Anne Wil Blankers aan… “ (De Telegraaf***)

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

wo 4 okt '17

Toneel

1e rang € 32,50

Kalender