NB: Deze voorstelling stond oorspronkelijk geprogrammeerd op 23 november 2017 maar is verplaatst naar 18 april 2018. Kaarten voor 23 november blijven voor deze nieuwe datum gewoon geldig. 

The Eve of the War, Forever Autumn en Brave New World zijn slechts enkele hits die dit legendarische rockspektakel (gebaseerd op het boek van H.G. Wells) voortgebracht heeft. En nu is er voor het eerst een eigentijdse versie van de science fiction-rockmusical in een grote theaterversie te zien in Nederland. 
 
Een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien... Bert Heerink, in de rol van de journalist, neemt u mee naar een tijd waarin hij als jonge man midden in deze intergalactische oorlog terecht kwam. Hij reist langs verwoeste steden, vluchtende mensen, tevergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens. 
 
De rockmusical is Nederlands gesproken maar alle nummers worden, zoals in het origineel, in het Engels gezongen. De ruim 150 geprojecteerde tekeningen vormen samen met de spectaculaire special effects een indrukwekkend decor, waarbij je het gevoel krijgt midden in de gevechten te zitten. Een tienkoppige live band met o.a. vier violisten maken van deze voorstelling een onvergetelijke avond uit.

 

U kunt hier uw reactie plaatsen
22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

wo 18 apr '18

Muziektheater

Gouden Rij € 37,00

1e rang € 32,50

bestel kaarten

Kalender