Richard Groenendijk wordt beschreven als één van de meest getalenteerde en complete theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest, verschillende tv-programma’s, waaronder zijn eigen zaterdagavondshow bij RTL4,  is Richard Groenendijk dan ook weer terug waar hij hoort; op het toneel met een splinternieuwe eigen cabaretvoorstelling.

Zijn conference over het Rotterdamse hondje Tebbie is inmiddels een nationaal begrip en zijn vorige show Met de mantel der liefde werd betiteld als één van de beste voorstellingen van de afgelopen jaren. Als het aan Richard Groenendijk ligt doet hij er met deze show echter nog een schepje bovenop.
 
In Om alles! zien we Groenendijk zoals vanouds van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Ruim anderhalf uur lang een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zoals het Parool schreef; ‘Intens geestig, maar ook met een warm hart.’ Zorg ervoor dat u deze man dit seizoen niet mist. Om Richard. Om z’n verhaal. Om alles!  

regie Wimie Wilhelm

U kunt hier uw reactie plaatsen
22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

vr 9 feb '18

Cabaret

Gouden Rij € 30,00

1e rang € 25,50

bestel kaarten

Kalender