In 2008 zetten de 3JS hun eerste voorzichtige stappen op het theaterpodium. De nummers die ze schreven hadden vaak een folky-basis van akoestische gitaren, viool en accordeon en de spitsvondige teksten verdienden een luisterend oor. Ideale muziek voor in het theater.
 
In tien jaar tijd volgden er negen albums en tien verschillende theatertournees, waarvoor het Nederlands publiek trouw ieder jaar opnieuw in de grote zalen van Nederland kwam kijken. Zo ook in Cool waar de 3JS met hun theatershows Dichter bij de Horizon, Tour 7 en natuurlijk hun vertolking van het iconische album The Joshua Tree van U2 het publiek wisten te raken.
 
Die tien jaar in het theater worden dit jaar gevierd met een jubileumshow waarin de 3JS muzikaal en verbaal terugblikken op alle voorgaande shows. En het gaat verder…
 

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

do 8 feb '18

Muziek

Gouden Rij € 32,00

1e rang € 27,50

bestel kaarten

Kalender