html
 
 
https://img.youtube.com/vi/gNGHxTMwZ-0/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/gNGHxTMwZ-0?rel=0
_blank
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/FrlPxcC1Mts/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/FrlPxcC1Mts?rel=0
_blank

Sinds het winnen van The Voice of Holland in 2014, schrijven de drie muzikale zussen hit na hit op hun naam, touren ze met een uitverkochte show langs de theaters en is hun deelname aan het Eurovisie Songfesival 2017 een feit.

OG3NE tourt langs de theaters met hun succesvolle theatershow Three Times A Lady. Samen met een live band neemt het trio het publiek mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang waarin prachtige ballads en uptempo nummers in een speciaal OG3NE-jasje gestoken worden. Natuurlijk zullen hun eigen hitsingles niet ontbreken.

Website O'G3NE

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:30 Theaterhap

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Reserveer dan voor de Theaterhap! Een heerlijk gerecht voor slechts €15,00 (inclusief koffie/thee toe, exclusief overige dranken) in Café Cool. Vanaf een maand van tevoren vindt u het menu van de betreffende avond op onze website. Wilt u graag het vegetarische gerecht? Geef dit dan aan bij uw reservering.

22:00 Nagenietarrangement

Met het nagenietarrangement krijgt u voor €6,50 p.p. een drankje naar keuze, gemengde nootjes en een warme bittergarnituur aan een speciaal voor u gereserveerde tafel.

wo 22 nov '17

Muziek

1e rang € 34,25

Kalender