Samen met Stichting Kinderopvang Heerhugowaard biedt Cool een muzikale cursus voor groep 6 t/m 8!

Houd je van muziek en lijkt het je leuk om een muziekinstrument te bespelen? Wat is er dan handiger dan gitaarlessen te volgen op je eigen basisschool?

De gitaar is misschien wel het bekendste muziekinstrument. Je kunt er dan ook allerlei verschillende liedjes op spelen: van klassieke muziek tot bekende popnummers. Tijdens de gitaarlessen leer je de eerste kneepjes van het gitaarspelen. Je maakt gebruik van een gitaar van Cool.

De lessen worden gegeven door Wim Kueter. Wim is gitarist en is al jarenlang werkzaam als docent gitaar op verschillende muziekscholen, waaronder Cool. Gitaarspelen is voor hem het allerleukste om te doen en dat wil hij dan ook graag doorgeven aan zijn leerlingen.

Locatie Kindcentrum Atalanta
Doelgroep Kinderen uit groep 6 t/m 8
Startdatum Dinsdag 31 oktober
Aantal lessen 6
Tijd 14:30 – 15:15 uur
Tarief €47,50*
* Bent u in het bezit van een Huygenpas? Met de Huygenpas ontvangt u maar liefst 80% korting op deze cursus! Informeer bij de leerlingenadministratie van Cool via bianca@coolkunstencultuur.nl.

Inschrijven voor deze cursus kan t/m 17 oktober via deze webpagina. De cursus kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

U kunt hier uw reactie plaatsen
 

Naschools

inschrijven

Kalender

Bekijk ook

Drums

Bekijk ook

Piano