html
 
 
https://img.youtube.com/vi/gFMyYjI9TpY/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/gFMyYjI9TpY?rel=0
_blank

Alle mafkezen uit de sprookjeswereld verzamelen! In de Musicalproductieklas zetten we samen de musical Lang en Gelukkig in elkaar, een hilarisch stuk waarin allerlei bekende sprookjesfiguren als Assepoester en Roodkapje langskomen maar waarin niets is wat het lijkt! Speel jij straks Assepoester of liever een van haar boze stiefzussen Paris en Hilton? En wie kruipt in de rol van prins Roderick van Oranje Nassaukade die door zijn moeder wordt uitgehuwelijkt? Zet samen het sprookjesbos op zijn kop!

Terwijl we werken aan de musical leer je alle facetten van een echte musicalproductie: van teksten uit je hoofd leren tot de generale repetitie in kostuum op het grote podium. Na een jaar vol acteer-, zang- en danslessen spelen we Lang en Gelukkig in de grote theaterzaal van Cool. Doe je mee met deze musical vol magische transformaties, spectaculaire acts en flauwe grappen?

Voorafgaand aan de Musicalproductieklas volg je eerst nog een aantal auditielessen.

n.b.: De musical Lang en Gelukkig kan alleen uitgevoerd worden met voldoende deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de titel mogelijk wijzigen.
 

Leeftijd
12-18 jaar
Startdatum
31 oktober 2017
Lesdag
dinsdag
Aanvangstijd
18:30 uur
Aantal lessen
30
Lesduur
1 uur en 15 minuten
Tarief
€297,13

U kunt hier uw reactie plaatsen
 

Theater & musical

inschrijven

Kalender